063 / 1178 - 017; 063 / 1178 - 018 info@elkotetm.rs

O nama – ElkoTerm

Grejemo se srcem, štedimo s razumom.

Dobrodošli u svet “ElkoTerm,” vašeg pouzdanog partnera u oblasti gasnih instalacija, termotehničkih sistema i toplotnih pumpi. Sa ponosom služimo naše klijente od 2014. godine i u tom vremenu stvorili smo čvrst ugled kao lideri u industriji.

Toplotne pumpe su efikasan način grejanja i hlađenja objekata, a mi se izdvajamo po tome što pridajemo veliki značaj “post-prodaji”. Osim ugradnje, nudimo i visokokvalitetno održavanje sistema, uz ovlašćeno servisiranje opreme koju koristimo. Takođe, pružamo redovne usluge servisa i pregleda gasnih uređaja.

Naša stručnost obuhvata gorionike većih snaga, posebno u tehnologiji sušenja. Imamo bogato iskustvo u puštanju u rad i održavanju sušara širom Vojvodine i Srbije. Osim gasnih gorionika, servisiramo i gorionike na mazutu i lož ulju. Takođe, posedujemo znatno iskustvo u radu sa Propanom i TNG gasom kao gorivom za gorionike.

Naša posvećenost unapređenju industrije vidljiva je kroz naše učešće na predavanjima i forumima o novim tehnologijama u gasnoj tehnici, termotehnici i toplotnim pumpama, kako u Srbiji tako i u inostranstvu.

Ponosimo se održavanjem sistema grejanja u javnim ustanovama kao što su škole, vrtići, bazeni, bolnice i mnogi drugi.

Kao kompanija koja se drži visokih standarda, posedujemo sistem menadžmenta kvalitetom ISO 9001:2015, kao i sve potrebne sertifikate za ugradnju i održavanje sistema koje nudimo. Naši zaposleni prolaze obuke u skladu sa zakonima o bezbednosti i zdravlju na radu.

Naša Misija

Naša misija je jednostavna – obezbediti energetsku efikasnost, udobnost i bezbednost za naše klijente. Radimo sa strašću i posvećenošću kako bismo ostvarili ove ciljeve, nudeći visokokvalitetne usluge u izgradnji, servisu i održavanju gasnih sistema i toplotnih pumpi.

Naša Stručnost

“Gasna tehnika i toplotne pumpe – naša stručnost, vaša udobnost.”

Naš tim čine stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom u industriji. Ovlašćeni smo serviseri za proizvođače Vaillant, Viessmann i Ariston, i posedujemo sve potrebne sertifikate i dozvole za obavljanje naših usluga. Svaki projekat se izvodi sa najvišim standardima kvaliteta i sigurnosti.

Naše Reference

Ponosni smo na našu impresivnu listu referenci. Od stambenih objekata do komercijalnih prostora, škola, vrtića, bazena, bolnica, naši radovi govore o našem trudu da obezbedimo izvanredne rezultate za naše klijente. Posetite našu galeriju da biste videli naše uspešno izvedene projekte.

Kontaktirajte nas

“Energetski inženjering u službi vašeg komfora.”

Nudimo besplatne procene i konsultacije kako bismo vam pomogli da pronađete najbolje rešenje za vaše potrebe. “ElkoTerm” je tu da vam pomogne u ostvarvanju energetske efikasnosti i komfora. Kontaktirajte nas danas i zajedno ćemo raditi na stvaranju održivijeg i udobnijeg okruženja za sve.

Hvala vam što ste odabrali “ElkoTerm” za vaše potrebe u oblasti gasnih instalacija i toplotnih pumpi.

Translate »